Saadet Partisi Isparta'da Tüp Hesabı Yaptı

Saadet Partisi de bu doğrultuda seçim çalışmaları çerçevesinde kendilerini tanıtmak ve mevcut iktidarın olumsuzluklarını halka anlatmak için bir takım çalışmalara başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2011 11:27
Saadet Partisi Isparta'da Tüp Hesabı Yaptı

Saadet Partisi de bu doğrultuda seçim çalışmaları çerçevesinde kendilerini tanıtmak ve mevcut iktidarın olumsuzluklarını halka anlatmak için bir takım çalışmalara başladı. Parti yetkilileri, sıradan bir toplantı yerine dün görsel bir toplantı yaparak halkın dikkatini çekmenin gayretini gösterdiler ve Mutfak Tüplerini getirip Kaymakkapı Meydanına dizdiler.

Saadet Partisi’nin il yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ve dün saat 12.30’da Kaymakkapı Meydanında gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Cevat Gençay şunları söyledi; “Bundan böyle seçimlere kadar her hafta bu şekilde görsel bir toplantı yaparak halkımıza ülkemizin, ilimizin içinde bulunduğu durumu anlatmak istiyoruz. Bugün bu işe asgari ücretten başlamak istedik.

Bilindiği gibi, AKP iktidarının yönetimindeki ülkemizde halkımızın alım gücü her geçen gün düşüyor. Yapılan zamlarla vatandaşların maaşları sürekli eriyip gidiyor. Durum böyle iken, AKP’liler tarafından kişi başına düşen gelirin 10 milyon doları aştığı yönünde açıklamalar geliyor. Peki ben şimdi soruyorum? Hani o para nerede? Vatandaşın mutfağında ateş yanıyor.

54. Erbakan hükümeti döneminde bir asgari ücret ile 42 top alınabilirken şimdi ise sadece 10 tüp alınabiliyor. Aradaki 32 tüp nerede? Ben söyleyelim. O 32 tüpün parası faize, rantiyecilere gidiyor. Onun için ben uyan artık halkımız sizi kimin nasıl yönettiğini sorgulayın ve oyunuzu ona göre verin diyoruz.

Bizim iktidarımızda asgari ücretten vergi alınmayacak. Faizin önüne geçilerek sizlerin cebinden paralar alınmayacak. Oluşturulacak havuz sistemi ile faizciliğe son verilecek. Her şeyin hakkı verilecek. Devletin kaynakları çar – çur edilmeyecek” dedi.

Bu arada, söz konusu görsel açıklamanın yapıldığı Kaymakkapı Meydanındaki mutfak tüplerini gören vatandaşlar olayı anlamak üzere meydanda toplandılar ve İl Başkanı Cevat Gençay’ın açıklamasını dinleyerek meraklarını gidermiş oldular.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum