Saadet Partisi Kaldığı Yerden Devam

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Prof DR Necmettin Erbakan'ın vefatının ardından boşalan Saadet Partisi Genel Başkanlığına ...

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2011 12:23
Saadet Partisi Kaldığı Yerden Devam

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, dün parti binasında düzenlediği basın toplantısında,  Prof DR Necmettin Erbakan'ın vefatının ardından boşalan Saadet Partisi Genel Başkanlığına partinin GİK üyelerinin aldığı kararla Anayasa Profesörü Mustafa Kamalak’ın seçildiği ve  Partinin yeni genel başkanı ile çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini bildirdi.

Gençay’ın açıklaması şöyle: “42 yıllık siyasi hayatında milletimize hizmet mücadelesi veren Milli Görüş lideri Prof Dr Necmettin ERBAKAN’ ın vefatı dolayısı ile tüm Türkiye olarak büyük üzüntü duymuştur. Vefatından bugüne kadar partimize aziz Ispartalılar akın akın taziye ziyaretine gelmişlerdir. Bizi ziyarete gelen başsağlığı dileyen

Isparta milletvekillerimize,
Siyasi partilerimizin il ve ilçe teşkilatlarına,
Resmi kurumlarımıza,
Kanal 32 ve gazetelerimize radyolarımıza ve çalışanlarına,
Esnaf odalarımıza,
Sendika ve derneklere,
Sivil toplum kuruluşlarına,
Gönüllü kuruluşlara,
Ispartalı kardeşlerimizin tamamına üzüntümüzü paylaştıkları için canı gönülden teşekkür ederiz.

Prof DR Necmettin ERBAKAN  Hakkın rahmetine kavuştuktan sonra boşalan saadet partisi genel başkanlığına GİK üyelerimizin aldığı kararla anayasa profesörü Mustafa KAMALAK seçilmiştir. Partimizin yeni genel başkanı yapılan çalışmalara kaldığımız yerden devam edecektir. Saadet  Partimize ve ülkemize hayırlı olsun.

Milli Görüş iktidarları bu ülkeye unutamayacağı hizmetler yapmıştır.

Ağır sanayi hamlesini başlatmıştır,Kıbrıs ın fethinde büyük payı vardır, Havuz sistemini kurmuştur, Denk bütçe yapmıştır, D8 projesini başlatmıştır, Ankara ticaret odasının yaptığı araştırmaya göre en başarılı hükümet ve başbakan tespit edilmiştir.

Milli Görüş alternatif değil tek kurtuluş çaresidir. Milli görüşün tek temsilcisi  SAADET PARTİSİDİR. 12/03/2011 de Ankara da 2000 kişilik teşkilat toplantısı yapılacak ve dönüşte seçim çalışmalarına başlanacaktır.8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlar tüm Bayanlara mutlu huzurlu ve sağlıklı günler dileriz. Hepinize hürmet ve saygılar sunarım”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.