Saadet Partisi Seçim Takvimi

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, yaptığı basın toplantısında seçim takvimlerini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2011 11:17
Saadet Partisi Seçim Takvimi

 

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, yaptığı basın toplantısında seçim takvimlerini açıkladı. Gençay, 22 Mart’a kadar milletvekilliği aday adaylığı için başvuruların devam edeceğini, temayül yoklamasının ise 25-27 Mart tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

Gençay, “14-22 Mart tarihleri arasında aday adaylarının başvuruları kabul edilecek. 25-27 Mart tarihleri arasında ülke genelinde temayül yoklamaları yapılacak. İlimizde hengi gün yapılacağı henüz belli değil. 28 Mart’ta tüm aday adayları genel merkezde mülakata tabi tutulacak. 11 Nisan’da listeler seçim kuruluna teslim edilecek” dedi.

GENÇAY: ‘İTTİFAK OLURSA, SAADET ÇATISINDA OLUR’
Saadet Partisi İl Başkanı Gençay, olası ittifakın da saadet çatısı altında gerçekleşeceğini söyledi.

Gençay, “Biz 1991’de Milliyetçi Çalışma Partisi, Islahatçı Demokrasi Partisi’yle nasıl ittifak edip güzel bir seçim yaptıysak, biz aynısını yine yaparız. Demokrat Parti ile görüşmeler oluyor, Büyük Birlik’le görüşmeler oluyor, Abdüllatif Bey partimizi ziyaret etti. Tamam Saadet Partisi ile beraber seçime giriyoruz dedi. Bu görüşmeler partimiz, ülkemiz ve diğer partiler için de hayırlara olur inşallah. Burada şu konuya dikkat çekmek isterim. İttifakta, saadet çatısı altında başarı olacaktır. Bizim teşkilat yapımız, diğer partilere göre daha güçlü” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.