Saadet'in Amacı Belediye

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, Bu seçimlerden sonraki ilk hedefimizde Allahın izni ile Isparta Belediye Başkanlığını alacaklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2011 14:55
Saadet'in Amacı Belediye

Saadet’in hedefi Belediye’yi almak Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, milletvekili seçimlerinden sonraki hedeflerinin Isparta Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen merkez ilçe teşkilatının 4. kongresinde geleceğe dönük ilginç mesajlar verdi.

Akbulut, “Biz yönetim olarak inanmış olduğumuz milli görüş davasını Isparta’mızda zirveye taşımak için çalıştık ve çalışacağız. Bundan sonra da Isparta’mızın ülkemizin ve milletimizin huzur ve saadeti için takatimizin sonuna kadar çalışacağız. Bu bağlamda öncelikle 4 ay sonra ki seçimlere teşkilat olarak en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu seçimlerden sonraki ilk hedefimizde Allah’ın izni ile Isparta Belediye Başkanlığını alıp Isparta’lı kardeşlerimize Milli Görüş ve Milli Görüş Belediyeciliğini tattırmaktır. Bu bağlamda bu kongremizde yeni ve genç kadromuzla gümbür gümbür geliyoruz.” dedi.

(Demokrat Gazetesi)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.