“Sabrın sonu selamet”

Eski Hastane Caddesi Esnafı:

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2020 09:23
“Sabrın sonu selamet”

Eski Devlet Hastanesi’nin yıkılmasının ardından zor günler yaşayan Hastane Caddesi esnafı, yıllardır sabırla o alanın değerlendirilmesini bekliyordu. Hastane caddesi esnafı için sabrın sonu selamet oldu. Esnaf, söz konusu alanın ISUBÜ’ye devrinden oldukça memnun ve çalışmaların bir an önce başlamasını bekliyor. 

Yıkılan Devlet Hastanesi binasının bulunduğu alanda toplanan hastane caddesi esnafı, alanın ISUBÜ’ye devredilmiş olmasından dolayı son derece umutlu ve mutlu olduklarını kaydetti. 

“Isparta 2. Üniversitesini Bekliyor / Kent ile Üniversitenin Buluşması” yazılı pankart etrafında toplanan esnaf, “Eski Doğumevi, Devlet Hastanesi  ve Hastane Caddesi  sakinleri ve esnafları olarak milletvekillerimizi ziyaretimizde, boşalan hastane alanları ile ilgili çalışmaların yapıldığını söyleyip  bizlere sabırla olmamızı  ve  işyerlerimizi kesinlikle kapatmamızı tavsiye etmişlerdi. Biz de bu süreçte sabırla ve ümitle yapılan çalışmaları bekledik” dedi. 

Bölge esnafı, “9 Aralık 2019 tarihinde Eski Doğumevi ve Devlet Hastanesinin, ilimizin yeni kurulan ve ikinci üniversitesi olan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesine verilmesini sevinçle karşıladık. Bu süreçte sabırla beklememizi tavsiye eden, gerekli planlamaların  yapıldığını söyleyip bize umut ve destek veren Isparta Milletvekillerimiz Süreyya Sadi  Bilgiç'e, Recep Özel'e, Mehmet Uğur Gökgöz'e ve Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ediyoruz. Üniversitemizin memleketimize, Isparta’mıza hayırlı, uğurlu olmasını ve en kısa sürede tahsis edilen bu alanlarda eğitim ve öğretim faaliyetinin başlamasını temenni ediyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum