Sadi Tekelioğlu, Ispartaspor’un Başına Getirildi

Sadi Tekelioğlu, Ispartaspor’un Başına Getirildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2020 12:52
Sadi Tekelioğlu, Ispartaspor’un Başına Getirildi

Kariyerinde Trabzonspor dahil birçok takımı çalıştıran ünlü Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, Isparta Spor’un yeni teknik patronu oldu. Kulüp Başkanı Atakan Yazgan tarafından takımın başına getirilen Tekelioğlu, şehirde büyük bir heyecan yarattı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3’ligine çıkan Isparta Spor’da transfer bombaları bir bir patlıyor. Efsane Başkan Atakan Yazgan herkesi heyecanlandıran ve mutlu eden bir gelişmeye daha imza attı. Yazgan kulübün teknik patronluğuna ünlü ve başarılı spor adamı Sadi Tekelioğlu’nu getirdi. Trabzonspor gibi önemli takımlarda teknik direktör olarak görev yapan Tekelioğlu’nun kısa bir süre içerisinde Isparta’ya gelip, takımı oluşturacağı öğrenildi.

SADİ TEKELİOĞLU KİMDİR?
Sadettin “Sadi” Tekelioğlu 1955 Trabzon’da doğdu. Trabzonspor camiasina yakınlığıyla bilinen Sadi Tekelioğlu, Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet etmekte olan bir spor adamıdır. 1980’lerden beri birçok Süper Lig ve 1. Lig ekiplerini çalıştıran Tekelioğlu kariyerinde önemli başarılara da imza attı. Tekelioğlu’nun başarıları arasında çok sayıda şampiyonlukta bulunuyor.

İŞTE YENİ TEKNİK PATRONUN ÇALIŞTIRDIĞI BAZI TAKIMLAR
Yeni teknik patron Tekelioğlu’nun çalıştırdığı takımlar arasında Bafraspor - Gençlerbirliği (Yrd Antrenör) Erzurumspor- Kastamonuspor- Gençlerbirliği – Erzurumspor – Konyaspor- Trabzonspor- Akçaabat Sebatspor – Sakaryaspor - Kocaelispor - Türk Telekomspor - Adana Demirspor Trabzonspor (Altyapı Görevlisi) Sarıyer gibi ünlü takımları çalıştırdı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum