Sağlık Çalışanları İş Bıraktı

Sağlık Çalışanları İş Bıraktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2021 13:28
Sağlık Çalışanları İş Bıraktı

Türk Sağlık-Sen üyeleri, doktor ücretlerine yapılacak iyileştirmenin diğer sağlık çalışanlarını da kapsaması talebiyle bugün bir günlük iş bırakma eylemi yaptı.

Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanı Hayrettin Çiçen, sağlık çalışanlarının tamamının ücretlerine zam yapılması için başlattıkları mücadelenin geçen cuma günü 1 saat işe geç geldiklerini bugün ise iş bırakarak tepkilerini gösterdiklerin ifade etti.

Taleplerinin tüm sağlık çalışanlarının beklentisi makul, sürdürülebilir ve kalıcı bir ücret politikasının benimsenmesi olduğunu söyleyen Çiçen, “Sğlık çalışanlarımızın tamamının bundan faydalanmasıdır” dedi. 

‘Doktorlarımız zammı hak ediyorlar, yapılsın bir itirazımız olmaz, olamaz” diyen Başkan Çiçen, isteklerinin tüm sağlık çalışanlarının ücretlerinin arttırılması olduğunu belirterek, “Çünkü sağlık çalışanlarımızın tamamı ekonomik sıkıntı yaşamaktadır. Çünkü tüm sağlık çalışanlarının ücretleri erimiştir. Bir günde hem açıklanıp hem de TBMM’de kabul edilen düzenleme eksik olmuştur.  Pandemide omuz omuza cephede savaş veren kahramanlar, Tüm zorluklara rağmen hiç yılmadan devletine ve milletine hizmet eden cefakarlar, Kısacası cefanın talipleri sağlık çalışanlarımızın tamamıdır. Ayrı, gayrı olmaz. Sağlık çalışanları bir bütündür. Sağlık hizmetleri bir ekip işi olduğuna göre bu ekibin her bir çalışanı değerlidir. Bizde çalışanlara bir bütün olarak bakarız” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.