Sağlık İl Müdürü Maaş Kesim Cezası Almış

Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Önal ile ilgili her gün yeni bir iddaa ortaya çıkıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2011 23:52
Sağlık İl Müdürü Maaş Kesim Cezası Almış

KİT alım ihalesi, komisyon üyelerinin istifası, müfettiş sorgulaması ve darp gibi nahoş olaylar nedeniyle zor günler geçiren İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Süleyman Önal hakkında daha önce açılan başka bir soruşturma nedeniyle maaş kesme cezası verildiği ortaya çıktı.

Sağlık Bakanlığı’nca aralık ayında tebliğ edilen maaş kesme cezasının şubat ayında uygulanması bekleniyor.


MARDİN'E GİDERKEN TRAFİK KAZASI YAPMIŞTI

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Süleyman Önal’a maaş kesme cezası verdiren soruşturmanın temeli Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi Başhekimi İbrahim Etli’nin Mardin’deki bir ihale nedeniyle gözaltına alınması sürecine dayanıyor.


Edinilen bilgilere göre, Sağlık Müdürü Uz. Önal, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Etli’nin Mardin’de görev yaptığı dönem için yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınmasından sonra yola çıktı.

İl Müdürlüğüne ait makam aracı ile Mardin’e hareket eden Önal, yolda maddi hasarlı trafik kazası geçirdi. Kaza nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nca açılan soruşturma sonucunda Sağlık Müdürü Uz. Dr. Süleyman Önal’a bir maaş kesme cezası verilmesi kararlaştırıldı.

Karar Aralık 2010 tarihinde Önal’a tebliğ edildi. Maaş kesme cezasının şubat ayında uygulanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.