Sağlık Kompleksini Kim Geciktirdi?

Şubat Ayı Belediye Meclisi toplantısında gündem dışı Sağlık Kompleksini Kim geciktirdi? tartışması Toplantıya damgasını vurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2011 10:52
Sağlık Kompleksini Kim Geciktirdi?

Ak Partili Meclis Üyesi Nuri Koç, Isparta için planlanan Sağlık Kompleksi Proje’sinin Belediye Meclisindeki kısır çekişmeler nedeniyle geciktirildiğini iddia etti.

MHP’li Üye Mehmet Cantürk’de 2004’de gündeme gelen projeyle ilgili 2008 yılına kadar hiçbir şey yapılmamasını ve geçen bu sürede ek tesisler için boşa para harcandığını söyledi.

Belediye Meclisinin Şubat dönemi ilk toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra AK Partili Meclis Üyesi Nuri Koç’un talebi üzerine gündem dışı konuşma yapıldı.

Ak Partili Nuri Koç “Hükümetin bu önemli projeyi Isparta’ya kazandırması konusundan Belediyenin destek olmadığını” söyleyen Koç “ Meclisin kısır çekişmeler nedeniyle konunun sürekli geciktirildiğini ayrıca burnunun ucunu göremeyenler “ diye tabir ettiği Antalya Mimarlar Odasını’da eleştirdi.

Ak Partili Meclis Üyesi Nuri Koç’un konuşmasına cevap vermek için zö isteyen MHP ‘li Mehmet Cantürk ise “ Gecikmenin sebebi Belediye meclisi değil, Ak Parti hükümetidir” dedi. Cantürk “ Zaten bu proje 2004 de başlasa bile 2008 gündeme gelmiş Meclise 2010 yılında geldi. Bu süreçte Devlet Hastanesine yapılan ek tesisler Doğum ve Çocuk Bakımevi için yapılan ek tesislere 8-10 Milyon TL para harcandı. 2004 ile 2008 yılında yapılsaydı bu paralar boşa gitmezdi. Isparta güzel bir komplekse kavuşurdu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum