Sağlık Yatırımları Genel Mürüdü Şehir Hastanesini İnceledi

Sağlık Yatırımları Genel Mürüdü Şehir Hastanesini İnceledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2017 10:09
Sağlık Yatırımları Genel Mürüdü Şehir Hastanesini İnceledi

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Kadir Serdar TAFLAN Isparta Şehir Hastanesinde yerinde incelemelerde bulundu Genel Müdür TAFLAN Şehir Hastanesinin servislerini, yoğun bakımlarını, ameliyathanelerini, teknik ve idari birimlerini, mutfak ve yemekhanesini gezerek cihazları ve binayı yerinde inceledi. 

Genel Sekreter Uz. Dr. Hüseyin YAVUZ ve Tıbbi Hizmetler Daire Başkanımız Op. Dr. Zafer DİRİK'in de katıldığı yerinde inceleme kapsamında  AKFEN HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Holding İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim AKIN, AKFEN Holding Genel Müdürü Coşkun Mesut RUHİ, Genel Müdür Yardımcıları Ali Sedat BUDAK, Uğur KILINÇ ve Şehir Hastanesi inşaat yönetimi Isparta Şehir Hastanesinin teknik ve tıbbi cihaz donanımları hakkında Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Kadir Serdar TAFLAN'a bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum