Sağlıkçılar En Az 30 Bin TL Bekliyor

Isparta’da olduğu gibi ülke genelinde de oldukça zor günler geçiren sağlık çalışanları yıl bitmeden bankalardan gelecek promosyonları beklemeye başladı.

Yayınlanma:
Sağlıkçılar En Az  30 Bin TL Bekliyor

Isparta’da olduğu gibi ülke genelinde de oldukça zor günler geçiren sağlık çalışanları yıl bitmeden bankalardan gelecek promosyonları beklemeye başladı.

Yeni Sendika Isparta Temsilcisi Sağlık Memuru Halil Armağan, promosyonlarla ilgili bir anket çalışması yaptıklarını ifade etti. Başkan Halil Armağan: “Ankete katılan sağlık çalışanlarının çoğunluğu en geç 1 ay içinde yeni banka promosyonu sözleşmelerinin imzalanmasını beklemektedir. %80’in üzerindeki katılımcı ise 30 bin TL’nin üzerinde banka promosyonu beklentisi taşımaktadır” dedi.

Anket raporlarını değerlendiren Yeni Sendika Isparta Temsilcisi Halil Armağan: “

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ BANKA PROMOSYONU BEKLENTİSİ ANKETİ SONUÇ RAPORU

“Yenilikçi Sendikacılık” anlayışıyla sağlık ve sosyal hizmet kolunda faaliyet gösteren YENİ SENDİKA, sağlık çalışanlarına ödenen banka promosyonlarının yeniden revize edilmesi beklentisinin değerlendirilmesi amacıyla bir çalışma gerçekleştirmiştir. Çevrimiçi olarak yapılan “Sağlık Çalışanlarının Banka Promosyonu Beklentisi Anketi” başlıklı söz konusu çalışma; 7 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 12:30’da başlatılıp, 8 Aralık 2022 Perşembe günü saat 12:30’da ( tam 24 saat/1 gün) sonlandırılmıştır. Ankete; kamu sektöründe devlet memuru, kamu dışı aile sağlığı çalışanı veya vekil ebe hemşire olarak görev yapan toplam 2367sağlık çalışanı katılmıştır.

“Sağlık Çalışanlarının Banka Promosyonu Beklentisi” başlıklı anket çalışması, 24 saat gibi çok kısa bir zaman dilimi ile sınırlı tutulmuştur. Anketin tanıtımı sadece internet mecraları üzerinden YENİ SENDİKA temsilcileri aracılığıyla duyurulmuştur.

Anket sonuçlarına göre; katılımcıların büyük bir çoğunluğu 2 yıl ve daha öncesinde banka promosyonu sözleşmelerinin yapıldığını belirtmiştir. Bu anlaşmalara göre katılıcıların yarıdan fazlasının 5 bin TL’nin bile altında banka promosyonu aldığı saptanmıştır. Ankete katılan sağlık çalışanlarının çoğunluğu en geç 1 ay içinde yeni banka promosyonu sözleşmelerinin imzalanmasını beklemektedir. %80’in üzerindeki katılımcı ise 30 bin TL’nin üzerinde banka promosyonu beklentisi taşımaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.