Sahte Kimlikle Yakalandı!

Isparta Asayiş Şube polisinin dikkatli çalışmaları neticesinde, çok sayıda suç dosyası bulunan ve hakkında kesinleşmiş 6 yıl 11 ay 25 gün hapis cezası bulunan şahıs sahte ehliyetle yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2014 10:54
Sahte Kimlikle Yakalandı!

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı kontroller esnasında, polisin dikkatinden kaçmayan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, üzerinde sahte sürücü belgesi ile yakalandı.

Alınan bilgiye göre, olay geçtiğimiz gün meydana geldi.

İstiklal Mahallesi’nde rutin kontrol yapan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, şüphe duydukları O.A. isimli şahsı durdurdular.

Yapılan çalışmalarda üzerinde kimlik olmadığı belirtilen şüpheli, polise sahte ehliyet gösterdi.

Dikkatli ve titiz çalışmalar sonucunda kimlikte yazanın aksine şüphelinin O.A. olduğunu ortaya çıkaran Asayiş Şube Polisi, yapılan Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrollerinde çok sayıda suç dosyasına ulaştı.

Kontroller sonucu sahte ehliyetle yakalanan O.A.’nın ‘Hakaret – silahla tehdit – özel belgede sahtecilik (sahte kimlik kullanmak)” suçlarından hakkında kesinleşmiş 6 yıl 11 ay 25 gün hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

Gözaltına alınan O.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.