Salı Günleri Nefes Alınamıyor

MEYDAN AVM’nin (eski ITKM) açılmasıyla birlikte Cumhuriyet Caddesi’nde oluşan trafik yoğunluğu sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2022 01:08
Salı Günleri Nefes Alınamıyor

MEYDAN AVM’nin (eski ITKM) açılmasıyla birlikte Cumhuriyet Caddesi’nde oluşan trafik yoğunluğu sürücülere zor anlar yaşatıyor.MEYDAN AVM açılmadan önce de günün her saati yoğun olan trafik, AVM’nin açılmasıyla yoğunluğunu neredeyse 3 katına çıkardı. Sürücüler, yetkililere çağrı da bulunarak, Cumhuriyet Caddesi’ne çok acil çözüm bulunmasını istediler.

Şehrin çeyrek asırlık çilesi ITKM, 23 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Yeni adıyla MEYDAN AVM ismini alan bölge şimdi de trafik sorunuyla gündeme geliyor. O bölgeden aracıyla geçmeye çalışan sürücüler adeta ecel terleri döküyor. 

Sürücüler ve bölge sakinleri, 25 yıllık sorunu 2,5 yılda çözen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e bu konuda teşekkürlerini ifade ederken, krizin yeni adı ‘Trafik Sorununu’ da çözmelerini istediler.

SALI GÜNLERİ NEFES ALINAMIYOR

Yeni açılması nedeniyle insanların merak içerisinde gittiği MEYDAN AVM’nin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi bölgesinde araç  yoğunluğu nedeniyle zaman zaman yaya olarak dahi ilerlemek mümkün olmuyor. Özellikle Salı günleri, ‘Salı Pazarının da’ kurulması bölgeyi içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Mesai saatleri bitiminde ise oluşan trafik yoğunluğu, metrelerce araç kuyruğu oluşmasına neden oluyor.

Özellikle araçların bir ucu Fevzi Paşa İlkokulu önünde olurken, diğer ucu ise Kültür Sineması önüne kadar uzuyor. Yolun karşı yönünde de aynı yoğunluk oluşuyor. Sürücüler günün belli saatlerinde o bölgeye gelinmemesi yönünde sosyal medya aracılığıyla birbirlerini uyarıyorlar. Elde edilen bilgilere göre ise Isparta Belediyesi’nin ‘İl Trafik Komisyonuna’ yolun tek şeride düşürülmesi için teklifte bulunacağı öğrenildi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum