Sanayi Sitesini Kaldırmayacağız!

Sanayi Sitesini Kaldırmayacağız!

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2019 12:52
Sanayi Sitesini Kaldırmayacağız!

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Gökmneoğlu, “Yeni Sanayi Sitemizi yerinden kaldırmayacağız. Esnafımız aynı yerinde daha iyi koşullarda işlerine devam edecekler” dedi.

Esnaf ziyaretlerine Yeni Sanayi Sitesinde devam eden İYİ Parti Belediye Başkan adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu yaptığı açıklamada “Belediye Başkanı olduğumda Yeni Sanayi Sitemizi yerinden kaldırmayacağız. Esnafımız aynı yerinde daha iyi koşullarda işlerine devam edecekler. Sanayi Sitemizi daha modern hale getirmek için elektrik kablolarını yer altına alacağız, her dükkanın kolaylıkla ulaşabileceği yangın vanaları koyacağız, alt yapı çalışmalarına önem vereceğiz, asfaltları yenileyeceğiz, doğalgaz hizmetleri eksiksiz olarak verilecek, sanayi esnafımızın en büyük sorunlarından biri de küçük çaplı yaralanmalarıdır; acil ilk yardım kabinleri kurarak bu sorunu ortadan kaldıracağız. Hatta hep birlikte dükkan giydirmelerini yaparak daha modern bir görünüme kavuşacağız.” dedi.

Güçbirliği adayı Gökmen Gökmenoğlu’ nun bu açıklamaları hem sanayi esnafını memnun etti, hem de daha modern bir görünüme kavuşacak olması heyecan yarattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.