Sanayicinin İlk Maliyeti Yüzde 50 Düştü

Sanayicinin İlk Maliyeti Yüzde 50 Düştü

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2019 15:43
Sanayicinin İlk Maliyeti Yüzde 50 Düştü

Belediye Başkanı Günaydın, Yeni Sanayi Sitesinin kaldırılmayacağını yinelerken, Gül 2 Küçük Sanayi Sitesinin projelerinin kendileri tarafından hazırlanarak sanayicilere hediye edildiğini söyledi. Günaydın, gerek yeni gerekse Gül 2 Küçük Sanayi Sitesinin doğalgaz hatlarının da çekileceğini belirterek, “Gül Küçük Sanayi Sitemizin 5 bin lira tutan ilk bağlantı maliyetini yaptığım görüşmelerle 2 bin 500 liraya düşürttük” diyerek sanayicilere müjde verdi.

Isparta Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesinde vatandaşlarla buluştu. Programa MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi Başkanı İzzettin Dikmen ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KOZMİK ODA İLE BAŞLAYAN SÜREÇ,
ISPARTA BELEDİYESİNE OPERASYON
Programın açılış konuşmasını yapan Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi Başkanı İzzettin Dikmen, 2010 yılında yaşanan kozmik oda olayına değinerek, o yıl Türkiye’nin mahremine girildiğini hatırlatarak, FETÖ’nün ülkenin çok önemli bilgilerine ulaştığını söyledi. Kozmik Oda ile birlikte MHP’yi çökertme planının da başlatıldığını kaydeden Dikmen, “Sayın Genel Başkanımızın 2010 senesindeki Diyarbakır Mitingi öncesi yapılacak suikastı bahane ederek İstanbul merkezli 15 ülkücü gözaltına alındı. 2011 seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisinin bütün divan üyeleri Isparta’da şekillendirilen SDÜ bünyesindeki kozmik odada hazırlanan kasetlerle partimizi itibarsızlaştırmak için bir çalışma başlatıldı. 2011 seçimlerine girdiğimizde partimizi itibarsızlaştırma sürecinde o gölge ile seçime girdik ve sayın genel başkanımız ve siz aziz halkımızın destekleriyle bütün bu kaosa rağmen partimiz 12 Haziran seçimlerinde parlamentoya gelmişti.
Tam bundan 3 ay sonra 23 Eylül’de Isparta Belediyesine bir operasyon düzenlendi. İçinde il başkanımız, meclis üyeleri ve halkın hizmetinde olan belediye yöneticileri gözaltına alındı. Niye Isparta? Çünkü Isparta, Uşak, Denizli üçgeninde FETÖ/PDY’nin stratejik öneme haiz Isparta’da Milliyetçi Hareket Partili bir belediye, öncelikle bu belediyeyi itibarsızlaştırmak ve ele geçirmekti. Peki niye? Bu operasyonların sonrasında 17-25 Aralıkla başlayan ve 15 Temmuz kalkışmasıyla son bulan bu yapılanmanın engel olarak gördüğü tek güç ülkücü gençlik ve Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarıdır.
Milliyetçi Hareket Partisi çökertilirse Türkiye çökertilecek ve ülke bölünecekti. 2010’dan bugüne anlattıklarımızı pazıl oyunu gibi birleştirdiğinizde ortaya kocaman bir resim çıkacak. Bu resmi gördükten sonra aziz Ispartalıların sayın genel başkanımızın beka sorunu derken neleri düşünmemiz gerektiğini altını çizmenizi istiyorum. Yaşanabilir tertemiz, esnafın zulüm görmediği yolsuzluğun ve kayırmacılığın olmadığı, gelecek nesillere hazırlanan güller diyarı ve çocuklarınızı düşünün. 31 Mart’ta sandıklara oy vermeye gittiğinizde bu anlatılan resmi gözlerinizin önüne getirin. Getirin ki, Isparta’da Milliyetçi Hareket Partisi seçimi kaybederse kimlerin sevinç naraları atacağını düşünün. Sonuç olarak özü hain olanlara, özü namert olanlara bu Isparta dar olsun, ayaklansın Isparta” dedi.


YENİ SANAYİ SİTESİ KALDIRILMAYACAK
Yeni Sanayi Sitesinin kalkmayacağını bir kez daha ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ‘kaldırılacak’ yönündeki söylemelere itibar edilmemesini istedi. Yeni Sanayi Sitesinin yerinde kalacağını, bunun yanında Bozanönü Yolunda yeni bir Gül 2 Sanayi Sitesinin kurulacağından bahseden Günaydın, kurulacak olan sanayi sitesinin 1200 dönümden oluştuğunu belirtti. Bu bölge için güzel bir şehircilik çalışması yaptığını ve projenin dönemin bakanı tarafından başta 9 il ardından da Türkiye genelinde örnek gösterilerek bu illere de yayılmasını istediğini aktaran Günaydın, “Projemiz Türkiye’ye örnek oldu” dedi.

GÜL 2 PROJESİNİ ÇİZDİM, SANAYİCİMİZE HEDİYE ETTİM
Yeni sanayi bölgesinin projesini Isparta’ya uygulamak istediklerini, projenin bizzat kendileri tarafından çizilerek hediye edildiğini kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Mimari projeyi çizdim ve Isparta’mıza hediye ettim. Bakire bir tarla, şehircilikle altyapı, asfaltını yapmak benim işim” derken proje ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

GÜL 2’DE KOZMETİK KÜMELENME
Isparta’da Gül Fuarı düzenlediklerini, gül ve kozmetik üzerinde hassas durduklarını ve şehir ekonomisinin gelişmesini istediklerini aktaran Günaydın, kurulacak olan yeni sanayi sitesinde gül ürünleri ve kozmetik sanayi ile ilgili de bir kümelenme noktası oluşturulduğunu dile getirerek, “Bu konuyu da buradan müjdelemek istiyorum” görüşlerinde bulundu.

YENİ SANAYİNİN TAMAMINA DOĞALGAZ
Isparta’ya doğalgaz sağlayan Torosgaz’a yüzde 10 düzeyinde belediyenin ortak olduğunu aktaran Günaydın, Yeni Sanayi Sitesinin ana caddelerinde doğalgaz hattının çekildiğini hatırlatan ve bunu bazı esnafın kullandığını kimisinin ise kullanmadığını dile getirerek, “Doğalgaz hattı sanayi sitemizin tamamına çekilecek. Her dükkânın önüne doğalgaz kutusu konacak, isteyen vatandaşlarımız doğalgazı kullansın” dedi.

SANAYİCİNİN İLK MALİYETİ YÜZDE 50 DÜŞTÜ
Yine Gül Küçük Sanayi Sitesinin doğalgaz kullanımı noktasında gerekli programın yapıldığını, bu bölgeye de en kısa sürede hat çekimine başlanacağını aktaran Günaydın, “İlk maliyet 5 bin lira, bunu pazarlıklarla 2 bin 500 liraya düşürttüm. Aynı şekilde burada da doğalgaz talebi yerine getirilmiş oluyor” şeklinde konuştu.

AKADEMİ DİYORLAR, 14 DÖNÜM YERİ GÖRMÜYORLAR
Bir adayın ‘sanayi çarşısına akademi kuracağım’ yönündeki sözlerine de değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, akademinin belediyenin tek başına kurma şansının bulunmadığına değindi. ‘AK Parti belediyeciliğini göstereceğiz’ diyenlere de seslenen Günaydın, ‘AK Parti belediyeciliğini daha önceden gördük mü? Arkadaşlar’ diye sordu. Günaydın, “Akademi diyorlar. Ben 14 dönüm yer verdim, liseli sanatkar öğrencilerimiz yetişsin diye. Orada da parfümeri bölümünü önerdik. İtfaiye bölümü açıldı. Akademi bu, biz yaptık, haberiniz yok. Yine Gül 2 Küçük Sanayi Sitesinin içerisinde 14 dönümün 10 katı büyüklüğünde üretim, istihdam, okul için yerlerini devletimize ayırdık” görüşlerinde bulundu.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ HERKES GÖRDÜ
AK Parti belediyeciliğinin geçmişte Isparta’da yaşandığını dile getiren Günaydın, ‘AK Parti Belediyeciliği neymiş?’ diye sorarak, “Satıp soğana çevirmektir. Yaptıkları ticaret kültür merkezi ihalesinden, sayaç okumaya kadar bunların hepsini verdikleri yerler bellidir” dedi. Isparta Belediyesinin geçmişte FETÖ’cülere sardırıldığını hatırlatan Günaydın, “Isparta Belediyesine gelir gelmez bunları uzaklaştırdım” ifadesinde bulundu.

VATAN, BAYRAK, MİLLET DİYEN GENÇLER GELİYOR
FETÖ’yü kendisinin çok öncesinden keşfettiğini ve buna karşın Oğuzata’yı kurduğunu aktaran Günaydın, “İhtiyaç sahibi çocuklarımızı okuttuk. Oğuzata’dan çıkan öğrencilerimiz en iyi üniversitelere gidiyor. Oğuzata ile çocuklarımızı FETÖ’cülerin elinden aldık, vatanını milletini bayrağını seven gençlerimiz yağmur gibi geliyor” dedi.

ISPARTA BİR DAHA YUTMAZ
Isparta halkının bir defa AK Parti belediyeciliği ve anlayışını yaşadığını hatırlatan Günaydın, “AK Parti belediyeciliği 630 milyon lira borç yapan, gazeteci döven, insana zulmeden bir belediyecilik. Buna Isparta bir defa kanar, bir daha yutmaz” dedi.

OTO PAZARI PAZAR GÜNÜNE ALINIYOR
Bir esnaftan oto pazarının cumartesi günleri yerine Pazar günleri düzenlenmesi talebine Günaydın, “Halkım ne isterse ben onu yaparım demiştim. Bu isteğiniz üzerine oto pazarı bundan sonra Pazar günü yapılacaktır” dedi. Günaydın ayrıca mevcut iki sanayi sitesi arasının da yol ile bağlanarak sanayi çarşılarının bütünleştiğini aktardı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın son olarak ‘Bunların hayallerinin bittiği yerde bizim dev projelerimiz başlar’ diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum