Sandık Başkanlarına Seminer

Sandık Başkanlarına Seminer

Yayınlanma:
Sandık Başkanlarına Seminer

31 Mart Yerel Seçimlerinde sandık başlarında görev alacak personele Merkez İlçe Seçim Kurulu tarafından seminer düzenlendi. Üç gün süren seminer dün sona erdi.

Söz konusu seminerin üçüncü ve sonuncusu dün saat 14.00’de Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. Seminerin birinci gününde Isparta Merkezinde, ikinci ve üçüncü gününde ise merkeze bağlı Atabey ve Gönen ilçelerde görev yapacak sandık başkanlarının kayıtları yapıldı ve imza karşılığında içinde mühür, boya ve diğer evraklar bulunan torbalar teslim edildi.

SANDIK BAŞKANLARINA YAPACAKLARI
VE YAPMAYACAKLARI ANLATILDI
Atabey İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Umut İnal’ın başkanlığında yapılan ve Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay ile personelinin de katıldığı ve saat 16.00’ya kadar süren seminerde Isparta merkeze bağlı Atabey ve Gönen ilçelerindeki sandıklarda görev alacak sandık başkanlarına seçim esnasında yapmaları gerekenler, yasak olanlar ve yapılmasında herhangi bir sakınca olmayan iş ve işlemler anlatıldı.

EDİNDİKLERİ BİLGİLERİ
UYGULAYACAKLAR
Merkez İlçe Seçim Kurulu yetkilileri, söz konusu seminerin 25 – 27 Mart tarihleri olmak üzere üç gün sürdüğünü bildirdiler. Sandık Başkanları, seminerde edindikleri bilgileri 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alacakları sandıklarda uygulayacaklar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.