Şans Bizden Yana Değildi

Ispartaspor kulüp başkanı Süleyman Kabalak, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynanan Afyonspor maçını değerlendirdi.

Yayınlanma:
Şans Bizden Yana Değildi

Ispartaspor kulüp başkanı Süleyman Kabalak, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynanan Afyonspor maçını değerlendirdi. Başkan Kabalak, ‘İki topun direkten döndüğü maçta bu kez şans bizden yana değildi’ dedi.

Kabalak "İyi top oynuyoruz, bunu son birkaç maçta futbolcu arkadaşlarımız gösterdi ve iyi oyunun karşılığını galibiyetlerle aldık. Futbolda iyi mücadele kadar birazda şans gerekiyor, bu kez şans bizden yana değildi. İki topumuz direten döndü, rakip takımın kalecisi de günündeydi, neyse iki puan kaybettik ama pes etmedik ve etmeyeceğiz de. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Batman maçı da zor bir maç ama biz oraya üç puan için gidiyoruz.

11 GÜN KAMP YAPACAĞIZ

Ligin ilk yarısının bitimine 3 maç kaldı ve sonrasında 15 günlük bir ara var, bu arada takım olarak 11 gün Antalya’da kamp yapacağız. Kamp yapacağımız otel için ikinci başkanımız Gültekin Bey ve hocamız Antalya’ya gittiler, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya bomba gibi girmek istiyoruz. Ayrıca daha öncede söylediğim gibi takıma 4-5 futbolcu takviyesi yapacağız, transferlerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.