Santek - Isparta Fuarı 13 - 17 Nisan'da Yapılacak

SANTEK-Isparta, 15.Yapı, Dekorasyon ve Doğalgaz Fuarı 13-17 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2011 19:41
Santek - Isparta Fuarı 13 - 17 Nisan'da Yapılacak

DETAY Fuarcılık olarak 14 yıldır San-Tek adı altında gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon, mevcut gelişmeler ve sektördeki değişen talepler doğrultusunda her geçen yıl daha da büyüyerek ve gelişerek yoluna devam etmektedir.

14. Yıldır düzenlenen Fuarımızda Yapı ve dekorasyon ürünleri, Kapı pencere sistemleri, Mutfak dolapları ve ekipmanları, Banyo dolapları, Duşa kabin. Cam balkon ve panjur sistemleri, Zemin kaplamaları, Isı, su ses izolasyon ürün ve hizmetleri, Asansör, Otomatik kapı ve güvenlik sitemleri, Doğalgaz ürünleri, Isıtma soğutma ve havalandırma sistemleri, Kombi panel ve radyatörler, Güneş enerji sitemleri, Klima sistemleri, Market ve pasta dolapları raf sistemleri konusunda faaliyette bulunan firmalar ziyaretçilerle buluşacaktır..

Gelişmekte olan ülke ekonomisi içinde Isparta ve Göller Bölgesi’nin sınırlarının dışına açılması ve bölge dışındaki firmalara da bu bölgenin kapılarını açacak fırsatların yaratılması ve bu amaçla Alıcılar ile satıcıların her yıl buluştukları ortak bir adres olmak hedefimizdir. Bu hedef doğrultusunda fuarımıza Burdur, Afyon, Denizli, Kütahya, Uşak ve ilçelerinden de ilgili kişilerin ziyaretini sağlamak için gerekli yerlerle görüşmeler sağlanmıştır.

14 senedir Isparta’nın tek ihtisas fuarı olma özelliğini başarıyla sürdüren organizasyonumuz bu misyonunu kararlılıkla sürdürme yolundadır. Fuarımızın özelliği ihtisas fuarı olması yanı sıra Isparta halkının da ilgili konularda ihtiyaçlarına cevap verebileceği bir platform olmasıdır.

Fuarımızı geliştirip bölge halkına nasıl daha yararlı olabiliriz düşüncesinde olan firmamız bölgedeki gelişmeleri takip ederek bunu çalışmalarına yansıtmaktadır. Bölgeye doğal gazın gelmiş olması bölgede çok dinamik olan ısıtma sektörünü daha da canlandıracaktır. Bu sebepten dolayı ekonominin lokomotif sektörü olan yapı malzemeleri gurubunun yanında, doğal gaz ve ısıtma konusuna da ağırlık vererek doğalgazla yeni tanışacak bölge halkının fuarımızda yer alan her biri konusunda uzman firmalarımız tarafından daha bilinçli davranmak adına bilgilendirilmesini sağlamaktır.

Genel tanıtım çalışmalarının yanı sıra; fuara gelen ziyaretçi kitlesinin daha profesyonel ziyaretçiler olması için; ticaret odaları, meslek odaları, iş adamı dernekleri, resmi kurumlar, il protokolü vb. gibi kanallardan ulaşarak fuarı ziyaret etmeleri sağlanacaktır.

Bölge halkının bize duymuş olduğu güvenin ve 14 senedir bizimle olmasının vermiş olduğu sorumluluğun bilincinde olan şirketimiz bu nedenle kalitesinden ödün vermemeyi ilke edinmiştir.

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Ltd. Şti

B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA

Tel: 0.242 321 34 33 Fax:0.242 321 24 26

www.detayfuarcilik.com [email protected]

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.