Sarıidris’te Çalışmalara Devam

Sarıidris’te Çalışmalara Devam

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2022 23:06
Sarıidris’te Çalışmalara Devam

Isparta’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından il merkezi ve ilçelerdeki çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.  Kar yağışının ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başlandığını belirten Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, beldedeki ana yolların açık olduğunu belirterek belediye personelinin 7/24 çalışmaya devam ettiği ifade etti.

İl merkezi dahil birçok ilçe, belde ve köylerde enerji kesintisine neden olan yoğun kar yağışının ardından Sarıidris’te enerji akışının sağlanması için çalışmalara başlayan ekiplere de teşekkür eden Başkan Pala, ‘Yoğun kar yağışının ardından Isparta’nın genelinde olduğu gibi beldemizde de enerji kesintileri meydana geldi. Yaşanan enerji kesintilerinin ardından beldemize gelen ekipler halkımıza enerji sağlamak için canla başla çalıştı. Beldemizin yüzde 90’ında elektrik var. Kalan arızalar ve kopan teller için de ekipler çalışmalarına devam ediyor. Beldemize enerji vermek için canla başla çalışan ekiplere halkımız adına teşekkür ediyorum’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.