Şarkikaraağaç'ın Çöp Araç Filosu Yenilendi

Şarkikaraağaç'ın Çöp Araç Filosu Yenilendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2011 20:08
Şarkikaraağaç'ın Çöp Araç Filosu Yenilendi

Şarkikaraağaç Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, temizlik işlerini yapan araçlar yenilendi. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne 2 adet çöp kamyonu ve 1 adet süpürge aracı alındı.

Isparta'nın en çok çöp toplanan ilçeleri arasında ikinci sırada yer alan Şarkikaraağaç'ta, cadde ve sokakların temizliği 24 saat sürüyor. Belediye yetkilileri, şunları kaydetti:

"Eski araçlar tamamen yenilenerek vatandaşlarımızın hizmetine girdi. Vatandaşlarımızda kurala uymalı. İlçemizin daha temiz olması için yoğun çalışmalar yapıyoruz. Ekiplerimiz, bütün mahallede bulunan sokak ve caddeler temizliği için 24 saat çalışıyor. Temizlik işçisi sokakları süpürüyor, çöpleri topluyor, caddeleri ve pazar alanlarını temizleyip yıkıyor. Ancak, sadece bizim temizlik yapmamız yetmiyor. Çevre kirliliğinin önüne geçilmesi için de, halkımızın çöplerini belirlenen yer, gün ve saatte istenilen şekilde bırakması gerekiyor. Hala bu kurallara uymayanlar var. Bu da bizim işimizi zorlaştırıyor. Vatandaşımızın bu konuda daha dikkatli olmasını istiyoruz. "

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.