Şarkikkarağaç Sahipsiz mi?

Isparta Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ramazan Kabalak, açık devre sulama sisteminden kalan malzemeleri şehir dışına satıldığını öğrendiklerini belirterek sitemde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2022 09:38
Şarkikkarağaç Sahipsiz mi?

Isparta Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ramazan Kabalak, açık devre sulama sisteminden kalan malzemeleri, şehir dışına satıldığını öğrendiklerini belirterek sitemde bulundu.

Ramazan Kabalak "Şarkikaraağaç’ta yıllardan beri kapalı devre sulama sistemi gelecek diye halkı oyalayanlar şimdi Şarkikarağaç Sulama Birliği’ne ait, açık devre sulama sisteminden kalan malzemeleri, Manisa Turgutlu Sulama Birliğine verildiğini ve bu personelin malzemeleri hurdacılara sattıklarını öğrendik." dedi

Kabalak, bölgenin en büyük problemlerinden olan sulama sisteminin olmamasının çiftçileri zorladığını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bölgenin en büyük problemlerinden biri olan sulama sistemi olmadığı için çiftçiler zor durumda kalıyor ve üretimin düştüğü biliniyor. 

"Şarkikarağaç’ın Bir Kez Daha Sahipsiz Olduğunu Görmüş Olduk"

Konuya ilişkin senelerdir bölgeye kapalı devre su sisteminin geleceği müjdelenmiş lakin hiçbir eylem yapılmadığı üreticinin hala zor durumda olduğu görülüyor. Yani Şarkikarağaç’ın bir kez daha sahipsiz olduğunu görmüş olduk."

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.