Satılan Yeşil Alanlar Tek Tek Belgelendi

Mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen katıldığı bir programda “Yeşil alan sattığıma dair bir tane ispat getirin, belgeleyin, yeşil alanlar satılabilir mi ya.” ifadelerini kullanmıştı. Saadet Partisi Isparta İl Başkanlığından cevap gecikmedi.

Yayınlanma:
Satılan Yeşil Alanlar Tek Tek Belgelendi

Geçtiğimiz günlerde bir TV programına konuk olan Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Dr. Mimar Aydın Apaydın ve Seçim Koordinasyon Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi adayı Yüksek Şehir Plancısı Hüseyin Yıldızhan, Isparta Belediye Başkanı ve AKP Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in sattığı yeşil alanların belgelerini ortaya çıkardı.

Isparta’da Çünür, Deregümü ve Yayla mahalleleri olmak üzere birçok mahallede park alanı olduğu halde satılan yerlerin belgelerini ortaya çıkaran Yüksek Şehir Plancısı Hüseyin Yıldızhan, “Belediye önce bu alanları parka çeviriyor, ardından bir müteahhitte kat artışı için buralar bağışlanıp müteahhitte ekstra kat izni veriliyor. Şükrü Başdeğirmen unutmamalıdır ki bu parklar toplumun ortak malı ve bunların satılmasının yanlış bir uygulama olduğunu vurguladı.

“İspat Ettik. İstifaya Davet Ediyoruz”

Programda söz alan Dr. Mimar Aydın Apaydın, mevcut belediye başkanının "yeşil alan sattığına dair bir tane kanıt getirin" şeklindeki ifadesine yanıt verdi. Apaydın, "İspat ettik, istifaya davet ediyoruz kendisini. Sözünün eri olmaya davet ediyoruz kendisini, etik siyasete davet ediyoruz kendisini. Ama sonuçta kıvırma yapacaklarsa bilmem. Delil orada, biz kıvırmayız evirmeyiz. Yalan söylüyorsak da mahkemelerin yolu orada, bizi dava etsinler, bizi dava edemiyorlarsa istifa etsinler." şeklinde konuştu.

sss.webp

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.