"Satmaya Değil Yapmaya Geliyoruz"

"Satmaya Değil Yapmaya Geliyoruz"

Yayınlanma:
"Satmaya Değil  Yapmaya Geliyoruz"

Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde bir gazetecinin ‘Projelerin kaynağını satarak mı çözeceksiniz sorusuna” Başkan Adayı Tural “Satmaya değil yapmaya geliyoruz” dedi.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’a Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde açıkladığı projelerin kaynağını ‘arsa satarak mı çözeceksiniz?’ diye soruldu.

Tural, mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in beş yıl önce yaptığı “Satmaya değil daha çok fabrika yapmaya daha çok üretim yapmaya daha çok istihdam sağlamaya geliyorum” açıklamasını gazetecilere gösteren Tural “Bunu ben söylemiyorum. Ama biz diyoruz ki biz satmaya değil yapmaya, yıkmaya değil gönülleri yapmaya geliyoruz. Çünkü Isparta’da gönülleri yıka yıka gönül bırakmadılar. Bakın Isparta’da esnaf tedirgin. Eğer bir yeri yıkacaksan satacaksan projeyle gidersin.

Esnafın temsilcileriyle oturup, burayı 6 içinde yapacağız sizi de mağdur etmeyeceğiz dersiniz. Ama yıkıyorum dediğinizde esnafı tedirgin edesiniz. Eğer derlerse ki biz iktidar partisiyiz biz yaparız derlerse o zaman sorarız geçmiş 5 yılda niye yapmadın. Bir başka aday biz yapacağız derse ona da o gün niye yapmadınız elinizi kolunuzu bağlayan mı vardı diye sorarız?” dedi.

satmaya-degil-yapmaya-geliyoruz-1.jpg

satmaya-degil-yapmaya-geliyoruz-2.jpg


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.