Sav 'a 1 Milyon 300 Bin Liralık Yatırım

Kasabada bulunan Davraz Su Fabrikası bahçesine 70 tonluk su deposu yapıldı. Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, bu yatırım için 1 milyon 300 bin lira harcamada bulunulduğunu belirtti.

Yayınlanma:
Sav 'a 1 Milyon 300 Bin Liralık Yatırım

Kasabada bulunan Davraz Su Fabrikası bahçesine 70 tonluk su deposu yapıldı. Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, bu yatırım için 1 milyon 300 bin lira harcamada bulunulduğunu belirtti. İpekçi, ayrıca Kasabada kilit parke taşı döşeme çalışmaları, yol, park ve daha birçok yatırımın da aralıksız devam ettiğini söyledi.

İpekçi, “Bu hizmetlerin Kasabamıza gelmesinde en büyük katkı TBMM Başkan Vekilimiz ve değerli Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e aittir” dedi.

Merkeze bağlı Sav Kasabası’nın başarılı Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Sonbahar dönemini yaşadığımız şu günlerde yatırımların aralıksız devam ettiğini ifade etti. İpekçi, Kasabadaki yatırımlara ilişkin genel bilgiler verdi.

SU FABRİKASINA ÖNEMLİ BİR YATIRIM DAHA YAPTIK…

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Sav’daki Su Fabrikası için 70 tonluk su deposu yaptıklarını belirtti. Kaynağından 2400 metrelik su hattı çektiklerini ifade eden İpekçi, “Kasabamızda yıllardır hizmet veren Su Fabrikamızın bahçesine 70 tonluk depo yaptık, bunun için kaynağından 2400 metrelik su hattı çektik. Ayrıca Su fabrikamızda yenileme ve modernizasyon çalışmalarına da ağırlık verdik. Bu yatırımlarımız için 1 milyon 300 bin liralık harcamada bulunduk” dedi.

CAMİLERİN TADİLATLARIN YAPIYORUZ, HALILARINI DEĞİŞTİRİYORUZ…

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kasabadaki Sinan Dede Caminin tadilatını gerçekleştirdiklerini ve halen devam eden çalışmalarda cami bahçesine şadırvan ve tuvaletlerini yapacaklarını kaydetti. Vatandaşların rahat bir ortamda ibadetlerini yapmaları için Belediye olarak gereken herşeyi yaptıklarını belirten Başkan İpekçi, “Ayrıca Kasabamızda 3 tane camimizin de halılarını değiştirdik. Bu durum vatandaşlarımız tarafından ve özellikle cami cemaati tarafından büyük memnunlukla karşılanmaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.