Sav, ‘Büyük Buluşma’ya Hazır

Sav, ‘Büyük Buluşma’ya Hazır

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2019 09:07
Sav, ‘Büyük Buluşma’ya Hazır

Ak Parti Teşkilatı yarın akşam tam kadro Sav Kasabasında olacak ve Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi’ye destek mitingi düzenleyecek. İpekçi, tüm kasaba halkının yapacakları mitinge davetli olduğunu söyledi.  

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlere sadece 3 gün kaldı. Ak Parti Sav Kasabası Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi de seçim propagandası çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda, yarın akşam saat 20.30’da Kasaba Meydanlığında Ak Parti Milletvekilleri, İl ve Merkez İlçe Teşkilatları, Gençlik ve Kadın Kolları olmak üzere partinin tüm üst düzey yetkililerinin katılacağı bir miting programı gerçekleştirilecek. Söz konusu programda, Ak Parti tüm kesimleriyle Kasabanın Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi’nin destekçisi ve arkasında olduğu bir kez daha deklare edilecek. 

İPEKÇİ; “TÜM KASABA HALKINI 

PROGRAMIMIZA BEKLİYORUM”  

Ak Parti Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, yarınki programa tüm kasaba halkının davetli olduğunu belirterek, herkesi Ak Parti çatısı altında birleşmeye davet etti. İpekçi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Adaylığımın açıklanmasının ardından Belediye Meclis Üyesi adayı arkadaşlarım ve belde teşkilatımla birlikte gece – gündüz demeden kasabamızda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

“PROGRAMA MİLLETVEKİLLERİ, 

İL – İLÇE TEŞKİLATLARI KATILACAK” 

Bilindiği gibi artık seçimlere sayılı günler kaldı. Biz de bu doğrultuda kasabamızda büyük bir katılımla mitingli tanıtım programı düzenleyeceğiz. 28 Mart 2019 Perşembe günü hava iyi olması halinde Kasaba Meydanında, hava şartları uygun olmaması halinde ise Kasaba Düğün Salonunda gerçekleştireceğimiz programımız saat 20.30’da başlayacak. Programımıza; Sayın Milletvekillerimiz, İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarımız, Gençlik ve Kadın Kolları olmak üzere partimizin tüm üst düzey yetkilileri katılacaktır. Ben de, tüm Sav Kasabası halkını, vatandaşlarımızı bu programımıza davet ediyor ve katılmalarını bekliyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.