Saygısızlık Yaptınız Utanın

Sandık görevlililerine dağıtılan kumanyalarda AK Parti Propandasına CHP İl Başkanı Senayi Demirkol ve MHP İl Başkanı İsa Yalçın tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2015 14:19
Saygısızlık Yaptınız Utanın

SEÇİM AJANS32'DE TAKİP EDİLİR

MHP İl Başkanı İsa Yalçın sandık görevlilerine dağıtılan kumanyalarda AK Partinin propagandasını yapan ıslak mendillerin bulunmasına ilişkin yorumunda “Bu bir acziyettir. Bu sefaletin işaretidir. Türkiye’de demokrasi, siyaset ve yasalar AKP ile bozguna uğramıştır. Yazıktır günahtır. Millet iradesi bu şekilde sabote edilemez. Bundan dolayı AKP’yi sadece kınamıyoruz, utanmaları gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol da yaptığı açıklamada "Bu davranış etik değil. Hem sandık görevlilerine hem de seçmene karşı yapılan büyük bir saygısızlıktır. Birşeylerin telaşını yaşıyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok. Sonuçları akşam saatlerinde hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

KUMANYALI PROPAGANDA İTİRAZI haberi için tıklayın

O MENDİLLER TOPLATILIYOR haberi için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum