SDÜ Dekanı Okudan'ın Annesi Bu Kazada Yaşamını Yitirdi

SDÜ Dekanı Okudan'ın Annesi Bu Kazada Yaşamını Yitirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2017 12:51
SDÜ Dekanı Okudan'ın Annesi Bu Kazada Yaşamını Yitirdi

Isparta da yaşanan elim bir trafik kazası sonucu SDÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rıfat Okudan'ın annesi, Isparta'nın tanınmış Terzilerinden Mehmet Okudan'ın eşi, ve aynı zamanda İnş. Müh. Ömer Kara'nın eşi Hakkın rahmetine kavuştu. Yine aynı kazada yaralanıp durumu ağır olan Yılmaz ailesinin anneleri ve evlatlarına geçmiş olsun dileklerimizi sunar, Allah'tan acil şifalar dileriz.

Not: Cenazeleri yarın (12.02.2017 Pazar Günü) Ayazmana Dilara Camiinde kılınacak Öğle namazına muteakip Akyol mezarliğina defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.