SDÜ Depremzede Öğrencilere Psikolojik Destek Verecek

SDÜ Depremzede Öğrencilere Psikolojik Destek Verecek

Yayınlanma:
SDÜ Depremzede Öğrencilere Psikolojik Destek Verecek

Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi, ülkemizi derinden etkileyen depremden olumsuz etkilenen ve psikolojik desteğe ihtiyaç duyan öğrencilerimize hizmet vermeye devam ediyor.

Gönüllülük ve gizlilik esasına göre ücretsiz şekilde bireysel görüşmelerin gerçekleştireceği birimden danışmanlık hizmeti almak isteyenler, SDÜ Mobil Uygulama üzerinden randevu oluşturup Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Girişi birinci katta yer alan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimine başvurabilirler.

SDÜ Hastanesinde “Afet Polikliniği” Kuruldu

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen çocuk ve gençlere daha hızlı ve etkin destek sağlayabilmek amacıyla Üniversitemiz Hastanesinde “Afet Polikliniği” hizmete açıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı polikliniği bünyesinde hizmete açılan polikliniğe randevusuz başvuruda bulunulabilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.