SDÜ Ev Sahipliğinde Düzenlenen "Güney Kariyer Fuarı"na Cumhurbaşkanlığı'ndan Ödül

“Güney Kariyer Fuarı”, “İşverenlerin En Memnun Olduğu Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarı” seçildi.

Yayınlanma:
SDÜ Ev Sahipliğinde Düzenlenen "Güney Kariyer Fuarı"na Cumhurbaşkanlığı'ndan Ödül

Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 40 bine yakın öğrenciyi özel ve kamu alanında hizmet veren kuruluşlarla buluşturan “Güney Kariyer Fuarı”, “İşverenlerin En Memnun Olduğu Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarı” seçildi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen dijital hizmet noktası “e-İnsan Programı” tanıtım töreninde, öğrenci odaklı üniversite misyonunu benimseyen Süleyman Demirel Üniversitesi, “İşverenlerin En Memnun Olduğu Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarı” almaya hak kazandı. Süleyman Demirel Üniversitesinin ödülünü Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Ödülün değerlendirme ölçütü olarak 2022 yılındaki Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarlarına yönelik gerçekleştirilen yedi boyut ve yirmi iki maddeden oluşan memnuniyet anketi analiz sonuçları kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.