SDÜ Hastanesi Yeniliklere İmza Atmaya Devam Ediyor

SDÜ Hastanesi Yeniliklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Yayınlanma:
SDÜ Hastanesi Yeniliklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Rejyonal Anestezi Derneği ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalının ortaklaşa düzenlediği USG Eşliğinde İleri Düzey Periferik Sinir Blokları Kursu, 10-11 Kasım 2023 tarihleri arasında Isparta’da geçekleştirildi.

SDÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Pakize Kırdemir’in, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıldönümü konuşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan program SDÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Pakize Kırdemir ve Rejyonal Anestezi Derneği Başkanı Prof.Dr. Fatma Sarıcaoğlu’nun açılış konuşmaları ile devam etti.

Çeşitli üniversitelerden 54 kursiyerin katıldığı kursta ilk gün teorik ve model üzeri çalışmalar yapıldı. İkinci gün ameliyathanede hasta üzerinde uygulamalar yapılırken, canlı yayınla kursiyerlere gösterildi.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Pakize Kırdemir, “Kursa katılım gösteren tüm hocalarımıza, kursiyerlerimize ve desek olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.