SDÜ Öğrencileri Ulaşımdan Şikayetçi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi(SDÜ) öğrencileri ulaşım konusunda çektikleri sıkıntıları belediye, şoförler odası ve halk otobüsleri kooperatifi yöneticileri ile paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2010 18:11
SDÜ Öğrencileri Ulaşımdan Şikayetçi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi(SDÜ) öğrencileri ulaşım konusunda çektikleri sıkıntıları belediye, şoförler odası ve halk otobüsleri kooperatifi yöneticileri ile paylaştı
.
SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Turgut Erol, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret ederek sıkıntıları dile getirdi. Bunun üzerine Günaydın, öğrencilerin ulaşım sıkıntılarının giderileceğini, ikinci yarıyıl itibariyle halk otobüslerinin yenileneceğini ve sayılarının arttırılacağını belirtti.

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural da üniversiteye giden otobüslerin çarşı merkezindeki duraklarının yerinde herhangi bir değişiklik olmayacağını, İl Trafik Komisyonu’nda böyle bir karar alınsa bile buna karşı çıkacaklarını kaydetti. Tural, “Ama şuan öyle bir şey söz konusu değil. Öğrenci kardeşlerimiz bu açıdan rahat olsunlar. Diğer sıkıntılarla ilgili olarak öğrenci konseyinden gelecek rapor doğrultusunda ortak bir karar alırız. Çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Yeter ki, sorunlar bizlere iletilsin.” dedi.

Tural, otobüslerde yasalarca onaylı 71 ayakta, 29 oturarak yolcu alınabildiğini fazla yolcu alınmaması konusunda uyarıda bulunacaklarını anlattı.

Isparta Özel Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mevlüt Korkmaz’da otobüslerle ilgili sorunların çözümü için çalışma yapacaklarını ifade etti.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.