SDÜ Öğrencilerinden “Stres Trafiği Tehlikeye Atmasın” Projesi

SDÜ Öğrencileri Isparta’daki halk otobüsü şoförleriyle bir araya geldi.

Yayınlanma:
SDÜ Öğrencilerinden “Stres Trafiği Tehlikeye Atmasın” Projesi

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri “Stres Trafiği Tehlikeye Atmasın” projesi ile Isparta’daki halk otobüsü şoförleriyle bir araya geldi.

Proje kapsamında SDÜ öğrencileri Esra Kaya, Halil İbrahim Gedik, Elmas Yağız, Nimet Baysan, Sevim Tanrıverdi ve Enes Kılıç, halk otobüsleri şoförleri ile bir günü birlikte geçirdi. Öğrenciler, yoğun trafik ve uzun çalışma saatlerinden kaynaklanan stres ile başa çıkmalarına yardımcı olmak amacıyla halk otobüsü şoförleri için stres yönetimi semineri, sohbet saati, halı saha maçı başta olmak üzere birçok etkinlik düzenledi.

Proje ekibini temsilen konuşan Elmas Yağız, “Trafikte stres kaynaklı kazalar ve yaşanan olumsuzluklar her geçen gün artıyor. Bu duruma biraz olsun dikkat çekmek adına, halk otobüsü şoförleriyle birlikte çok anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.