SDÜ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Üyelerini Ağırladı

SDÜ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Üyelerini Ağırladı

Yayınlanma:
SDÜ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Üyelerini Ağırladı

Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi üyelerini ağırladı.

“Üniversite-Kent Bütünleşmesi Projesi” kapsamında üniversitemizi ziyaret eden dernek üyeleri, yerleşkelerimizde yer alan Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi(YETEM), Prof. Dr. Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi, Radyo-Televizyon Uygulama ve Araştırma Merkezi (RATEM), Çalgı Belgeliği ile Sucul Canlılar Müzesini gezdi.

Program öncesinde konukları Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu karşıladı. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi üyeleri ile bir araya gelen Prof. Dr. Dulupçu, konuklara SDÜ’nün akademik-idari yapılanması, sosyal imkânları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Üniversite-şehir bütünleşmesi kapsamında böyle bir projeyi hayata geçiren SDÜ’yü tebrik eden Dernek Başkanı Ali Savcı, “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi olarak bizleri ağırlayan, hassasiyet gösterip değer veren üniversite yönetimine teşekkür eder ilgi ve alakaları için şükranlarımı sunarım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.