SDÜ Türkiye’nin En İyi Üniversiteleri Arasında

SDÜ Türkiye’nin En İyi Üniversiteleri Arasında

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2020 16:07
SDÜ Türkiye’nin En İyi Üniversiteleri Arasında

SDÜ URAP Araştırma Laboratuvarının hazırladığı “Türkiye’nin En İyi Üniversiteleri” sıralamasında geçtiğimiz yıla oranla bir puan yükselerek 166 üniversite arasından 30’uncu sırada yerini aldı. Devlet Üniversiteleri arasından da yükselişte olan SDÜ 110 üniversite arasından 26’ncı sırada yer aldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi URAP Araştırma Laboratuvarının hazırladığı “Türkiye’nin En İyi Üniversiteleri” sıralamasında geçtiğimiz yıla oranla bir puan yükselerek 166 üniversite arasından 30’uncu sırada yerini aldı. Devlet Üniversiteleri arasından da yükselişte olan SDÜ 110 üniversite arasından 26’ncı sıraya yerleşti.

ODTÜ Enformatik Enstitüsü bünyesinde yer alan URAP Araştırma Laboratuvarı, Türkiye'nin en iyi üniversitesi sıralamasını açıkladı.
Süleyman Demirel Üniversitesi, 166 üniversitenin yer aldığı URAP Türkiye sıralamasında 30’uncu Sıraya yerleşerek Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasında yerini aldı. "Makale sayısı", "atıf sayısı", "toplam bilimsel doküman sayısı", "doktora öğrenci oranı", "öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı" nın esas alındığı sıralamada, üniversitemiz devlet üniversiteleri arasında da 26’ncı sıraya yerleşti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.