Sdü’de Bir Dönem Kapandı

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin idari teşkilatının başı olan Genel Sekreterlik Makamı’nda 9 yıldır vekâleten Genel Sekreter görevini sürdüren Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın dönemi sona erdi.

Yayınlanma:
Sdü’de Bir Dönem Kapandı

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin idari teşkilatının başı olan Genel Sekreterlik Makamı’nda 9 yıldır vekâleten Genel Sekreter görevini sürdüren Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın dönemi sona erdi. Bu göreve uzun yıllardır Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Musa Denizhan Ulusan vekâleten atandı.

9 yıl dolu kadroya “Yardımcı Vekili” sıfatıyla vekâlet eden ve şu anda halen Genel Sekreter Yardımcısı Vekili olan Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın’ın ise bu görevi bırakacağı ve Hukuk Fakültesi’ndeki görevine dönüp akademik çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. Ayrıca idari teşkilatın başı olan bu makama daha önce birçok kademede yıllardır görev yapan Dr. Musa Denizhan Ulusan'ın getirilmesi, Üniversite iç ve dış paydaşlarınca memnuniyetle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum