SDÜ’de Öğrenci Yemeğine Yüzde 166,6 Zam

SDÜ yemekhanesinde öğrenciler için haftalık fiş alım ücreti 15 TL’den 40 TL’ye çıkarıldı.

Yayınlanma:
SDÜ’de Öğrenci Yemeğine Yüzde 166,6 Zam

SDÜ yemekhanesinde öğrenciler için haftalık fiş alım ücreti 15 TL’den 40 TL’ye çıkarıldı. Yüzde 166,6 oranında yapılan zamla ilgili hizmet kalitesinin sürdürülebilirliğinin sağlanması için, değişen maliyetlere dayalı olarak fiyat güncellemesi yapıldığı ifade ediliyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi yemekhanesinde artan maliyetlerle birlikte yemek fiyatlarında güncellemeye gidilerek yüzde 166,6 oranında zam yapıldığı öğrenildi.Buna göre daha önce 15 TL olan 5 günlük haftalık tabldot alım fişi 40 TL’ye çıkarıldı.

Haftalık fiş alımı olmadan yenilen yemek ücreti ise 6,5 TL’den 13 TL’ye yükseltildi.Öte yandan yapılan zam personel yemek ücretlerine de yansıdı.SDÜ personeline iletilen mesajda “Üniversitemiz yemekhanelerinde ve spor tesislerinde verilmekte olan hizmet kalitesinin sürdürülebilirliğinin sağlanması için, değişen maliyetlere dayalı olarak güncellenmiş olan fiyat listeleri ekte yer almaktadır.

1 Eylül Perşembe günü başlayacak olan haftalık yemek hakkı yüklemeleri ile birlikte uygulamaya konulacak olan güncel fiyatlar 5 Eylül Pazartesi gününden itibaren tüm yemek salonlarında geçerli olacaktır.Spor tesisleri için güncel kullanım ücretleri ise 5 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren uygulanmaya konulacaktır” denildi.

SDÜ Yemekhanesinde haftalık fiş alımı için online sistem Pazartesi günleri açılıyor ve öğleye kadar hizmet veriyor. Yani Pazartesi öğleye kadar sisteme girip fiş alımı yapamayan öğrenci ya da personel hafta boyunca rezervasyonsuz ücret ödemek durumunda kalıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum