SDÜ’de Öğrencilerin Başıboş Köpek Kabusu

SDÜ yerleşkesinde Öğrencilerin Başıboş Köpek Kabusu.

Yayınlanma:
SDÜ’de Öğrencilerin Başıboş Köpek Kabusu

Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu ve Batı Yerleşkeleri içerisinde son günlerde çok fazla başıboş köpek dolaşmaya başladı.

a.jpgHemen hemen her gün ya bir sokak köpeği saldırısı ya da başıboş köpekler yüzünden yaşanan olaylar gündeme gelirken Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu ve Batı Yerleşkeleri içerisinde sayıları gün geçtikçe artması öğrenci ve öğretim görevlileri arasında tedirginliğe yol açıyor.

Whatsap hattımıza ulaşan bir takipçimiz “Öğrenciler ve öğretim görevlileri yerleşke içerisinde gelip giderken korkuyorlar ve köpekler tarafından kovalanıyor. Öğrenciler okula gitmeye çekiniyor” şikayetinde bulunarak yetkilerden önlem alınmasını istedi.

2007-2023 yılları arasında başıboş köpek kaynaklı insan ölümleri haritası.

Türkiye'de başıboş köpeklerden ölen insan sayısı açıklandı! İşte Van'da ölenlerin sayısı... - Van Olay | Van Haber | Van Haberleri | Güncel | Siyasi | Ekonomi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum