SDÜ’de Sözleşmeli Personel İlanı Açıklandı

SDÜ’de Sözleşmeli Personel İlanı Açıklandı

Yayınlanma:
SDÜ’de Sözleşmeli Personel İlanı Açıklandı

Süleyman Demirel Üniversitesi Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilecek sözleşmeli personel ilanı sonuçları açıklandı.

Adaylar, başvuru sonuçlarını https://ikbasvuru.sdu.edu.tr/ adresinden e-posta ve şifreleriyle giriş yaparak öğrenebilirler.

Asıl olarak kazanan adaylar “Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Dilekçesi” ve dilekçe ekinde yer alan belgeler ile başvurusunu 25.12.2023 tarihine kadar şahsen Personel Daire Başkanlığına yapmaları gerekmekte olup son başvuru tarihi itibariyle evrakını teslim etmeyen asıl kazananların müracaat etmemesi halinde ve aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazanan adaylar sırası ile çağrılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca ilgililere tebligat yapılmayacaktır.

Tavan- taban puanlarına ulaşmak için Tıklayınız

Başvuru dilekçesine ulaşmak için Tıklayınız


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.