SDÜ'nün 30’uncu Yıl Logosu Belli Oldu

Süleymen Demirel Üniversitesinin 30'uncu yılına özel logolar tasarlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2022 00:55
SDÜ'nün 30’uncu Yıl Logosu Belli Oldu

11 Temmuz 1992 yılında kurulan Süleyman Demirel Üniversitesi, bu yıl 30'uncu yaşını kutluyor.Eğitim kalitesi, uluslararası düzeyde akademik kadrosu, yerleşkede sunulan imkânları ve araştırmacılığı teşvikiyle öğrenci odaklılığı ön plana alan Süleymen Demirel Üniversitesi'nin 30'uncu yılına özel logolar tasarlandı.

Kısmi zamanlı öğrenci çalışma modelini eğitiminin bir parçası olarak gören SDÜ’nün logoları, yine üniversitemiz bünyesinde çalışan kısmi zamanlı öğrenciler tarafından hazırlandı. Kurumsal İletişim Merkezinde görevli öğrencilerin hazırladığı logolar, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin resmi sosyal medya hesaplarında oylamaya sunuldu.

4 ayrı tasarımın yer aldığı oylama sonucunda “SDÜ’nün 30. Yıl Logosu” katılımcıların kullandığı oylarla belirlendi.SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Harun El’in tasarladığı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in siluetinin yer aldığı logo, 3 bin 729 oyun bin 909’unu alarak birinci oldu.

Yaşadığı gururu ve heyecanı dile getiren SDÜ öğrencisi Harun El, “Süleyman Demirel Üniversitesi'nin 30’uncu yaşı için anlamlı bir logo tasarlamak istedim.

Aklıma okulumuzun ismini taşıdığı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel geldi. Hazırladığım logoda Süleyman Demirel’in siluetini yansıtmaya çalıştım.Tasarımımın birinci seçilmesi ve beğenilmesi beni çok heyecanlandırdı.” diye konuştu.

Oylama sonucunda birinci olan 30’uncu yıl logosu, 11 Temmuz 2023 tarihine kadar Üniversitemizin resmi logosu ile yan yana kullanılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.