SDÜ’nün Mahmut Hocası Artık Davraz Yaşam’da

SDÜ’nün Mahmut Hocası Artık Davraz Yaşam’da

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2019 12:58
SDÜ’nün Mahmut Hocası Artık Davraz Yaşam’da

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde uzun yıllardır görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül emekliye ayrıldı.

Bülbül, geçtiğimiz haftadan itibaren Davraz Yaşam Hastanesi’nde görev yapmaya başladı. Bülbül, Davraz Yaşam Hastanesi’nde Genel Cerrahi Polikliniğinde hasta kabülüne başladı.

BÜLBÜL İÇİN SDÜ’DE VEDA
TÖRENİ DÜZENLENDİ…
Emekliye ayrılan Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Bülbül için geçtiğimiz günlerde veda programı yapıldı.

Törende konuşan Prof.Dr. Alim Koşar, “Mahmut hocamızın, hem eğitim hem de hizmet anlamında hastanemize çok büyük katkıları oldu. Kendisine kurumumuz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Prof.Dr. Mahmut Bülbül, “44 yıllık hekimlik hayatımda bu kuruma çok şeyler katmaya çalıştım buradan da çok şeyler aldım, sizler gibi dostluklar kazandım. Hayatta en önemli şey insanın sevilmesi takdir edilmesidir, bu hiçbir şeyle ölçülemez. Ben buradan hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Daha sonra Tıp Fakültesi Dekanı Alim Koşar tarafından Prof.Dr. Mahmut Bülbül’e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

İlimizin başarılı Hekimlerinden Prof.Dr.Bülbül geçtiğimiz günlerden itibaren Davraz Yaşam Hastanesi’nde görev yapmaya başladı. Bülbül’ün Davraz Yaşam Hastanesinde hasta muayanesine ve ameliyatlara başladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.