SDÜ’ye İki Yeni Lisansüstü Program

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde iki yeni lisansüstü program açıldı.

Yayınlanma:
SDÜ’ye İki Yeni Lisansüstü Program

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde iki yeni lisansüstü program açıldı.

SDÜ bu kapsamda önümüzdeki eğitim öğretim yılında “Beden Eğitimi ve Spor Tezli Yüksek Lisans Programı” ve “Hareket ve Antrenman Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı” ile spor alanında uzmanlaşmak isteyen öğrencilerini kabul edecek.

SDÜ’den yapılan açıklamada: “Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde açılan “Beden Eğitimi ve Spor Tezli Yüksek Lisans Programı”na beden eğitimi ve spor alanında uzmanlaşmak isteyen, fiziksel aktivite ve sağlık alt alanlarında uzmanlaşmak isteyen öğrenciler başvuruda bulunabilecek.

Bu programdan mezun olan kişiler, bilimin ışığında etik değerlere bağlı bir biçimde öğretmenlik mesleği ile beden eğitimi ve spor alanındaki gelişmeleri takip ederek etkili bir biçimde uygulayabilecek.

“HAREKET VE ANTRENMAN BİLİMLERİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI”

Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde açılan “Hareket ve Antrenman Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı” ise hareket ve antrenman bilimleri alanında uzmanlaşmayı, spor bilimleri alanındaki akademik araştırma ve uygulama kültürünün zenginleşmesine katkıda bulunmayı hedefleyen öğrencilerini bekliyor.

Programdan mezun olan kişiler; antrenörlük uygulamalarında karşılaşacağı öngörülmeyen durumlara karşı yeni stratejik yaklaşımlar geliştirebilecek ve sorumluluk alarak çözüm üretebilecek” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.