Seçim Kurulu sabaha kadar çalıştı

Seçim Kurulu sabaha kadar çalıştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2019 09:31
Seçim Kurulu  sabaha kadar çalıştı

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde görev yapan İl ve Merkez İlçe Seçim Kurulu Heyeti soluk almadan sabahlara kadar çalıştı. Görevliler, evlerine ancak ertesi sabah 09.00’da gidebildiler. 

 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı

Hakim Gülnişah Çokdinç başkanlığında Isparta merkezde görev alan heyet sandıklardan gelen sonuçları an be an sisteme işledi.

SEÇİM KURULU 24 SAATİ 

AŞKIN SÜRE ARALIKSIZ ÇALIŞTI

Sandıkların açılmasının ardından oyları sayarak tasnif eden sandık kurulu başkan ve üyeleri geç saatlerde tutanakları 6 Mart Caddesi üzerindeki eski Adliye Binasında bulunan ilçe seçim kuru başkanlığına ulaştırdı. Gelen sonuçlar görev yapan ilçe seçim kurulu üyeleri tarafından sisteme girilerek ertesi günü saat 09.00’da sonuçlandırıldı.

ESKİ ADLİYE İÇİNDE VE DIŞINDA 

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI 

Sağlıklı ve kesin sonuçları tutanaklara geçiren ilçe seçim kurulu ilçede oylanan sandıkların tamamlanması ile birlikte resmi sonuçları sisteme işleyerek gerek Yüksek Seçim Kurulu gerekse ilgili partilerle paylaştı. Seçim sağlıklı ve huzurlu geçmesi için il merkezinde emniyet müdürlüğü personeli, köylerde de Jandarma ekipleri güvenliği sağladı. Ayrıca, oyların sisteme işlendiği 6 Mart Caddesi üzerindeki eski Adliye Binasında bulunan ilçe seçim kuru başkanlığı oy kayıt merkezinin içinde ve dışında emniyetçe geniş güvenlik önlemleri alındı. 

“YOĞUN ÇALIŞMA SEÇİMLE 

BİRLİKTE NORMALE DÖNDÜ” 

İl ve Merkez İlçe Seçim Kurulları Müdürü Yücel Demiralay ve Müdür Vekili Ramazan Korkmaz, bu konuda yaklaşık 3 aydır yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek; “Çalışmalarımız, seçim günü yoğunluğun doruğa çıkmasıyla, yoğunluğumuzu tamamladık. Artık bundan sonra kazanan Belediye Başkanları, Muhtarlar, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin mazbatalarının hazırlayıp kendilerine takdim edeceğiz. Ardından, çalışmalarımız normal seyrine dönecektir” dediler. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.