Seda Sayan LGBT Yürüyüşü'ne katıldı

Melek Mosso'nun yerine Isparta'da sahne alan Seda Sayan LGBT Yürüyüşü'ne katıldı.

Yayınlanma:
Seda Sayan LGBT Yürüyüşü'ne katıldı

Isparta Belediyesi'nin düzenlediği Isparta Uluslararası Gül Festivalinde Ahlaksızlığı özendirdiği gerekçesiyle konseri iptal edilen Melek Mosso'nun yerine sahne alan Seda Sayan eşi ile birlikte Zürih kentinde LGBT yürüyüşüne katıldı.

Ne Olmuştu?

Isparta Belediyesi, Uluslararası Gül Festivali’nde sahne alacağı açıklanan Melek Mosso’nun 3 Haziran’daki konserini ‘hassasiyetler’ nedeniyle iptal etmişti. Mosso’nun programdaki yerineyse Seda Sayan getirilmişti.

Mosso’nun konserinin iptal edilmesi üzerine belediyeye sosyal medyada tepki gösterilmişti.

Aynı festival kapsamında Funda Arar’ın 5 Haziran’da, Derya Uluğ’unsa 4 Haziran’da konser vermesi bekleniyordu. Ancak iki sanatçı Mosso’ya destek olmak için konserden çekildi.

Arar ve Uluğ’un yerine yine Niran Ünsal, Işın Karaca ve Altay getirilmişti.

Seda Sayan daha mı ahlaklı?

Yaşam tarzı ve evlilikleri ile magazin medyasında çarşaf çarşaf yer alan, başta evlilik programı olmak üzere toplum geleneklerine aykırı yapımlarla ekranlara gelen, Mehmet Ali Erbil'in hizmetçisine tecavüz ettiğini ve o sırada sessiz kaldığını araları bozulduğunda itiraf eden Seda Sayan’ın Melek Mosso’nun yerine sahne alacak olması tartışma konusu olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum