Seda'nın Gelinlik Hayali Gerçek Oldu

Isparta’da yürüme engelli Seda Türkmen’in beyaz gelinlik hayali gerçeğe dönüştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2022 11:41
Seda'nın Gelinlik Hayali Gerçek Oldu

Isparta’da yürüme engelli Seda Türkmen’in beyaz gelinlik hayali gerçeğe dönüştü.Hafta sonu Isparta’da yapılan düğüne Sedanın okul arkadaşları, akrabaları ve komşuları katıldı.Karaağaç mahallesinde evlerinin önünde yapılan düğün gerçeğini aratmadı.

Seda, beyaz elbisesini giydi, gelin arabasına bindi ve konvoy şehir turu attı. Akşam da kına gecesi ve eğlence gece geç saatlere kadar sürdü.Belediyeden emekli babası Mustafa Türkmen ile ilk dansı tekerli arabasının üzerinde yapan Seda Türkmen’in mutluluğuna ve sevincine ortak olan arkadaşları, akrabaları ve komşuları sedaya kına yaktılar, birlikte şarkı söylediler ve oynadılar.

Öncü Engelliler Okulu öğrencisi olan Seda Türkmen’in doğduğu günden bugüne kadar onun eli, ayağı her şeyi olan annesi Ayşe Türkmen ise duygularını şöyle paylaştı. 'Engelli kadın evlenemez', 'Engelli kadın aile kuramaz' gibi söylemleri oluyor. Biz de bu tabuları yıkmak ve onların da hayallerini gerçekleştirmek için bu etkinliği düzenledik.

Kızım 24 yaşında ve onun da beyaz gelinlik giyme hayalini bugün gerçekleştirdik. Biz ve kızımızı bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Doğuştan yürüme engelli Seda Türkmen’in beyaz gelinlik giyme hayaline ortak olan ve onu bu mutlu gününde yalnız bırakmayan CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Belediye Meclisinin CHP grup sözcüsü Hasan Karaca, MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve ailesi, Karaağaç Mahallesi Muhtarı ibrahim Akyıldız, Öncü Engelliler Okulunun işletmecisi Oğuzhan Tortop ve yine Öncü Engelliler  Okulundan arkadaşları ile çok sayıda davetli Seda’nın hayallerine ortak olarak onu bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.