Şehidimize Büyük Saygısızlık

Ispartalı şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Hasan Hüseyin Gül’ün Gelincik Köyünde bulunan mezarı başındaki aydınlatma sistemi TEDAŞ ekiplerince söküldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2022 11:43
Şehidimize Büyük Saygısızlık

Ispartalı şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Hasan Hüseyin Gül’ün Gelincik Köyünde bulunan mezarı başındaki aydınlatma sistemi TEDAŞ ekiplerince söküldü. Köylüler, aydınlatma sisteminin yeniden kurulmasını istiyor.

Edinilen bilgiye göre; Bitlis’te bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için yapılan operasyonda kahramanca şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Hasan Hüseyin Gül’ün Gelincik Köyünde bulunan mezarındaki aydınlatma sistemi TEDAŞ ekipleri tarafından söküldü.

Bir süre önce yapılan söküm işleminin yenileme çalışması olduğunu düşünen köylüler, aydınlatma sisteminin hala kurulmadığını belirterek tepkisini dile getirdi.

Köylüler, “Aziz vatanımızın savunulmasında gözünü kırpmadan, canını feda ederek, şanlı tarihimize adını altın harflerle yazdıran ve ilimizin gurur kaynağı olan şehidimizin kabrini aydınlatan sistem TEDAŞ ekipleri tarafından komple söküldü.

Neden söktüklerini bilmiyoruz, yenileme çalışması yapıldığını düşünüyorduk. Ancak aradan uzunca bir süre geçmesine rağmen sistem tekrar kurulmadı. Bu konu defalarca gündeme gelmesine rağmen neden hala bir çalışma yapılmıyor? Birçok kez de başvuru yaptık.Fakat bir sonuç alamadık.Bizler şehidimizin mezarının yeniden aydınlatılmasını istiyoruz. Bu konuda kime görev düşüyorsa, onları göreve davet ediyoruz.” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum