Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2019 10:58
Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehitler, gaziler ve gazi ailelerine onuruna yemek programı düzenlendi.

Isparta Polis Evi'nde düzenlenen programa Şehit ve Gazi aileleri ile birlikte İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, Emniyet Müdür Yardımcıları Cengiz Sağlam, Kamuran Koç, Bülent Akbaş, şube müdürleri, amir, komiser ve farklı şubelerden polis memurları katıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü adına günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Komiser Yardımcısı Gamze Başgönül, "Aziz şehitlerimizin değerli aileleri ve kahraman gazilerimiz, teşkilatımızın 174. yıl dönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz yemek davetimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize sonsuz minnet ve şükran borçluyuz. Sizler, en değerli varlıklarınızı bu vatan için şehit verdiniz. Ondan daha kıymetli, bundan daha büyük bir fedakarlık yoktur. Onların bu kahramanlıkları ve fedakarlıkları, bizim için varlık sebebi olmuştur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, ruhları şad, mekanları cennet olsun. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bu yemekte bizlerle beraber olduğunuz için hepinize şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Yemek sonrasında Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program dualar edilerek son buldu.





   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.