Semiha Şen Kaya Muayenehanesini Açtı

Semiha Şen Kaya Muayenehanesini Açtı

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2019 13:26
Semiha Şen Kaya Muayenehanesini Açtı

Isparta Şehir Hastanesi’nden istifa eden Psikiyatri Uzmanı Semiha ŞEN KAYA Özkanlar Kavşağı’ndan açtığı muayenehanesinin açılış törenini düzenledi.

Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi F. Ruşen KESKİN, Isparta Şehir Hastanesi İşletme Müdürü Uğur SARAÇ ve Isparta Şehir Hastanesi Psikiyatri Uzmanlarından Hasan Hüseyin BALCI tarafından yapılan açılışa Sağlık Camiasından hekimler, sağlıkçılar ve çok sayıda davetli katıldı.
Semiha ŞEN KAYA muayenehane açması hakkında şunları söyledi: “Hekimlik mesleğinde 11. Yılım, uzmanlık alanım ruh sağlığı ve hastalıkları, Isparta Şehir Hastanesindeki görevimden sonra özel muayenehanemde hizmet vermeye başlıyorum buraya kaygı bozuklukları ,depresyon ,takıntılar, uyku bozuklukları, psikotik bozukluklar gibi alanlarda erişkin hastalarımız tedavi için başvurabilecekler. tedaviler kişiye özel olup; amacım kişinin potansiyelinin en yüksek seviyesine çıkmasını sağlamak ,hayat tatminini artırmak, iyileşme sürecini hızlandırmak.Bunun için ilaçla terapi , psikoterapi gibi bir çok etkili yöntem var. mutluluğun kilitlenmiş potansiyelini açacak anahtarı bulmak için çeşitli teknikler kullanarak hizmet vereceğim. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum”

Semiha ŞEN KAYA İstiklal Mahallesi, 104. Cadde, No:2 Daire: 14 (Özkanlar Kavşağı) de hizmet vermeye başlayacak. Tel: 0 552 551 69 79

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.