Senirkent Devlet Hastanesi Kalitede Isparta Birincisi

Senirkent İlçesinde Devlet Hastanesi Hizmet Katsayısı, Kalite ve Performans Katsayısı Yönünden Yapılan Değerlendirmede 1. Oldu.

Yayınlanma:
Senirkent Devlet Hastanesi Kalitede Isparta Birincisi

Sağlık Bakanlığı ekiplerince yapılan değerlendirmede; Senirkent Devlet Hastanesi, hizmette 0,91, performansta 0,99 katsayı ile il birinciliğini elde etti.

İşletmeye 1954 yılında giren Devlet Hastanesi, 2010 yılında Sağlık Bakanlığı'ndan temin edilen 300 bin TL ödenekle restore edilmişti.

Daha önce 8 ve 10'ar kişilik koğuşlar halinde olan hastane odaları, şimdi tek, ikişer ve üçer kişilik olarak dizayn edildi. Odalara TV, buzdolabı, lavabo, tuvalet ve duş bulunan hastanede ayrıca refakatçi ve ziyaretçiler için de koltuklar mevcut.

Sağlık Grup Başkanı ve Hastane Baştabibi Dr. Pınar Topsakal, "Hastanemiz 2010 yılında yapılan restore ile eski hantal halinden kurtularak modern hale getirildi. Bunda ilçeden ayrılan Kaymakamımız Niyazi Erten'in ve hastane personelimizin katkıları oldu. Hastanemiz, şu anda 1 uzman doktor, 5 pratisyen doktor, 1 dişhekimi ve özverili çalışan yeterli sağlık personeli ile hizmet vermektedir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum