Senirkent Ve Gelendost Bölgesi Yardım İstiyor

Senirkent Ve Gelendost Bölgesi Yardım İstiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2022 22:56
Senirkent Ve Gelendost Bölgesi Yardım İstiyor

Isparta’da etkili olan kar yağışı şehrin genelinde olumsuzluklara yol açtı. Özellikle ticarethanelere ve barınma yerlerine elektrik verilememesi insanları zor durumda bıraktı.

Isparta merkezinde elektrik problemi çözülmek üzere. Ancak bazı ilçe ve belde ve köylerde halen daha elektrik arızaları mevcut.

Haber merkezimize ulaşan vatandaşlar özellikle Senirkent ve Gelendost bölgesinde barınma yerlerinin ve ticarethanelerin zor durumda olduğunu belirtti.

Söz konusu bölgede arızaların giderilmesi çalışan ekibin olduğunu belirten söz konusu bölge sakinleri, “Ancak sayı azlığından dolayı ellerinden geleni yapmalarına rağmen yetersiz kalıyor. Yetkililerden burada daha fazla ekip ve ekipman gönderilmesini talep ediyoruz. Mağdur olunan bölge büyük. Arızaların bir an önce giderilmesi gerekiyor. Bölgede soğuk hava depoları mevcut. Bu depolarda saklanan meyve ve sebzeler var. Bunların çöp olmaması için yetkililerimizin buraya önem vermesini istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum