Senirket'te Festival Çoşkusu

9, Geleneksel Senirkent Kültür-Sanat ve Üzüm Festivali gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Senirket'te Festival Çoşkusu

Santral Mesireliğinde Yeni Düğün Salonunda yemek programıyla başlayan festival eğlence etkinlikleriyle devam etti.

Daha sonra protokol konuşmalarıyla devam eden Festivale Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Senirkent Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz, Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Isparta Emniyet Müdürü Metin Turanlı, Isparta Jandarma Alay Komutanı Sabri Küyük, İç İşleri Bakanı danışmanı Tahir Alan, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Isparta Valisi Aydın Baruş da Senirkent’in “Bugün Senirkentli kardeşlerimle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. 9, Geleneksel Senirkent Kültür-Sanat ve Üzüm Festivalinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Senirkent Yüce Allah’ın her türlü nimetin vahşeti verimli bir toprak. Senirkent’te her şey yetişiyor. Bugün meyvecilikte, özellikle barbunya, bezelye de sebze üretiminde diğer tahıl üretiminde Senirkent verimli topraklara sahip. Atalarımız bu topraklarda 1000 yıldır yaşıyorlar. Bu verimli topraklarda geçimlerini sağlıyorlar. Senirkent herşeyimizin en güzeline layık. Bu birlik ve beraberlik yeter ki devam etsin. Allah birlik ve beraberliğimizi devam ettirsin. Festivalin düzenlenmesinde emeği başta Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra konsere geçildi. Konserde Grup Gün-Mahir, Ümran Özdemir ve Başkal sahne aldı. Konserde sanatçılara protokol ve vatandaşlar alkışlarıyla destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.